Pojas tip filtar za filtraciju tehnološko predviđanje

S razvojem tehnologije bio-inženjerstva, primjeni membranska separacija u ovom području će nastaviti rasti. U proizvodnji bioloških proizvoda, često je potrebno razdvojiti od tekućih suspenzija, tradicionalnih načina filtriranja nisu zahtjeve za kvalitetom proizvoda i korištenje mikro-filtracija membranski odjeljivanje tehnologija, koji sprječava inaktivaciju bakterijskih onečišćenja i osjetljivi materijali, i postići učinkovito odvajanje nečistoće i poboljšanje kvalitete.
Pojas filtara koristiti dinamičke tehnologiju filtriranja u membranska separacija, bolje u mogućnosti riješiti problem konvencionalne membranske filtracije nije visoka, napraviti širu primjenu membranski filter, filtar će raditi bolje, kao što su industrija celuloze i papira iz otpadne vode ultrafiltracijom membrana vlaknima.
Osim toga, pojas filtar za filtriranje tehnologija također se smatra jednim od jednostavna i učinkovita metoda za poboljšanje filtracije. To je korištenje dva ili više filtara i postupno smanjiti čvrstog sadržaja ili namjenu tekućina viskoznost za poboljšanje filtriranja stope. Ovi filteri mogu iste vrste ali različitih filtera medija i filtar konstante, može biti kombinacija različitih vrsta filtra zajedno.