Proizvođači pojas tip filtra pritisnite u budućnosti prijelaz na razuman smjer

Dijalektičke teorije proizvodnih snaga i proizvodnih odnosa nam rekao da kada produktivnost raste do određene mjere, kada se veže uz izvornu proizvodnju veliku transformaciju prilagoditi razvoju naprednih proizvodnih snaga. Danas je razvoj znanosti i tehnologije, interneta i informacija tehnologija mijenja vrijeme, pojas filtar pritisnite proizvođača u industrijskoj zoni na moru promjena doći kao ludi, nikakvu prednost stigao, ali trend vremena, globalni industrijski 4.0 doba došao u bitak.
Nakon njemačke vlade andquot, industrijskih 4.0andquot; strategija, proizvođača iz cijeloga svijeta fokus ove strategije i široko prepoznat je u industriji, da li u razvijene ili u razvoju zemlje, prerađivačka industrija pokušava andquot; 4,0 industrijske, andquot; i u potrazi za globalne industrije dobije snažnu prednost u konkurentne krajolik.
Industrijski 4.0, pametan tvornica, pametna, pametna logistika je postala pojas filtar pritisnite proizvođača iz tradicionalne obrasce za tri teme inteligentni smjeru. Precizna filtar proizvodnje prilagodio masovne proizvodnje u tranziciji, proizvodnja orijentirana proizvodnja i proizvodnja tranzicije, čimbenike prijelaz inovacija-driven industriji 4,0 puta tri subverzivni transformacije je shvatio i neizbježan trend razvoja vremena.